Waar Food en Veluwe elkaar raken....!
 

De ondernemers van Smook en Smaak

Wij zijn vrienden. Wij zijn Ede. Wij zijn food.   

Zonder dollen: wij kennen elkaar vanaf de kleuterschool, zijn geboren en getogen in Ede en zijn allebei helemaal gek van food. Zo hebben we allebei een opleiding in Levensmiddelentechnologie.   

Michiel heef zijn opleiding aangevuld met ervaring in verschillende horecadisciplines en heeft jarenlange ervaring in foodproductiebedrijven, zoals smaakstoffen, sauzen en marinades en als productiemanager binnen hoogwaardige fermentatiecultures. Verder is Michiel in bezit van BHV-EHBO en is bovendien ook nog eens brandwacht 1 ste klas. Wel lekker in een bedrijf dat met vuur en barbecues werkt.   

Dirk-Jan heeft een aanvullende opleiding Food & Business in Groningen afgerond. Daarna heeft hij bij verschillende A-merk foodbedrijven gewerkt in commerciële functies, in accountmanagement en trade marketing. De afgelopen 14 jaar is Dirk-Jan recruitment consultant, gespecialiseerd in de werving voor levensmiddelengerelateerde vacatures.   

Met onze gecombineerde achtergrond en onze gezamenlijke passie voor het bereiden van maaltijden, zie je dat we een gebalanceerd team zijn, met een brede kennis en ervaring in:      

-       Koken

-       Levensmiddelentechnologie  

-       Horeca 

-       Management  

-       Marketing  

-       Sales  

-       HRM  

-       Advies    

 
 
 
 
E-mailen
Map